2015. március 28., szombat

Betula gyógypapucs - Boogie fekete soft, méret: 39 - Jelenlegi ára: 11 470 Ft !

Fáj a dereka, lába, háta?  A megoldás:  Betula.
A Betula papucs talpbetét szerkezete a láb hőjére lágyulva felveszi a talp formáját, ezáltal egy tökéletes gyógytalpbetétté alakul.
A Betula papucsok megoldást kínálnak a leggyakrabban előforduló problémákra, mint:
- harántsüllyedés, kalapácsujj, bütykök, lúdtalp, befelé, vagy kifelé dőlt lábtartás
- az izületi pontok (boka, térd, derék, gerincoszlop, nyak) tehermentesítésére,  
- a boka alatti idegbecsípődésekre.
A Betula papucsok felépítése egy helyes mezítlábas járást utánoz, a lábágy pedig anatómiailag a legmegfelelőbb támasztást biztosítja egy mezítlábon való homokos tengerparti séta élményét kínálva.
Az új fejlesztésű soft lábágy belsejében egy kiváló ütéselnyelő tulajdonságokkal rendelkező hab réteg található milliónyi apró légbuborékkal. Ez biztosítja, hogy minden egyes lépés finoman párnázott legyen.
A modell neve: Boogie
Színe: fekete
Anyaga: a Birkenstock cég által kifejlesztett Birko-flor (Azonos vastagságú mikroszálak sokasága puha gyapjú nemezzel kombinálva, ezáltal hasonlóan a bőrhöz légáteresztő és bőrbarát, valamint szakadásálló. Könnyen tisztítható, mivel felülete mosható. Puhaságának köszönhetően nem a lábnak kell igazodnia a lábbeli felsőrészéhez, hanem az fog a lábra formálódni. )
Mérete: 39
A méret kiválasztásánál kérem vegye figyelembe, hogy a lábujjak és a sarok semmiképp ne érintsék a lábágyazat peremét. Ezt elkerülendő az alábbiakban közöljük az egyes (egyébként standard) méretekhez tartozó peremtől peremig (! ) mért hosszúság és szélesség adatokat is:
Talpágy max. hossza cm-ben: 25, 5
Talpágy szélessége a lábfejnél cm-ben: 9


Jelenlegi ára: 11 470 Ft

Az aukció vége: 2015-04-17 20:13
. Betula gyógypapucs - Boogie fekete soft, méret: 39 - Jelenlegi ára: 11 470 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése